x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Demisia ministrului Apărării a fost acceptată de premierul Tudose. Ciolacu, interimar

Demisia ministrului Apărării a fost acceptată de premierul Tudose. Ciolacu, interimar

05 Sep 2017   •   17:39
Demisia ministrului Apărării a fost acceptată de premierul Tudose. Ciolacu, interimar

Demisia ministrului Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, a fost acceptată de prim-ministrul Mihai Tudose, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale. 

Ministrul Adrian Ţuţuianu a anunţat, marţi, că i-a lăsat premierului Tudose demisia sa de la conducerea MApN. "Am lăsat o demisie, urmează ca primul-ministru să o aprecieze", a spus Ţuţuianu, marţi, la Antena 3. 

El a invocat "proasta comunicare" pe subiectul plăţii sumelor aferente soldelor/ salariilor de la nivelul sistemului militar. 

"Eu am recunoscut în faţa premierului că am greşit şi în comunicarea cu domnia sa, pentru că nu l-am informat în timp util de această situaţie, şi în al doilea rând că n-am comunicat în cursul zilei de astăzi cu presa (...) datorită programului, nu din alte motive. (...) I-am spus că, dacă asta e o soluţie care repară lucrurile, eu mi-o asum pentru că sunt un om serios. Mi-a spus că această analiză o face domnia sa", a arătat Ţuţuianu. 

Ministrul Apărării a precizat că a avut, marţi, o întâlnire cu şeful Executivului, în care premierul i-a reproşat modul în care a comunicat în privinţa salariilor şi drepturilor personalului din sistemul militar. 

Ţuţuianu a dat asigurări că nu există probleme de natură financiară privind plata salariilor din sistemul militar. AGERPRES

×