x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PSD: Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim!

Deputat PSD: Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim!

06 Mai 2021   •   11:03
Deputat PSD: Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim!

Guvernul livrează cantități impresionante în comunitățile din vestul țării, însă la centrul de vacciare din orașul Târgu Bujor, județul Galați, au fost primite doar 12 doze „Pfaizer”: „Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim!”.

„Hai cu toții la vaccin, am ajuns și nu găsim. Situație bizară la centrul de vaccinare din Tg.Bujor. Lipsă vaccin! Pfizer! Guvernul livrează cantități impresionante în comunitățile din vestul țarii, latră haotic clasamente cu , dar restul poporului ce face? Așteaptă pe să vină cu televiziunea și seringa? Ieri au fost livrate doar 12 doze Pfaizer, astăzi nimic, mâine nimic și ne batem cu pumnul în piept că organizarea este impecabilă”, crie pe Facebook deputatul PSD de Galați Laurențiu Gîdei.

El acuză că sunt persoane programate care nu pot fi vaccinate.

„Domnilor guvernanți, tratați cetățenii în mod egal! Vă place spectacolul , organizați peste tot modalități de vaccinare, (încă puțin și vaccinați și la disco) dar în centrele organizate cu eforturi locale nu livrați vaccin! Lirați vaccin și în județul Gaați”, conchide social-democratul.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccin