x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR: Condamnăm "jocul politic" dintre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

Deputat USR: Condamnăm "jocul politic" dintre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

20 Sep 2019   •   13:18
Deputat USR: Condamnăm "jocul politic" dintre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că poziţia partidului pe care îl reprezintă este de condamnare a "jocului politic" dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă, care a dus la o criză guvernamentală.

"În actuala criză guvernamentală, poziţia noastră este una de condamnare a acestui joc politic, pentru că, până la urmă, este un joc politic între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, iar Curtea Constituţională, cumva, face jocul acesta, al celor doi competitori care vor intra în competiţia pentru prezidenţiale. Evident că am putea spune că, la prima vedere, Curtea Constituţională a jucat obiectiv, o invită pe Viorica Dăncilă în Parlament. Dar ce face Viorica Dăncilă? Se duce în Statele Unite, la shopping, are probleme acolo, în loc să îşi rezolve problemele din ţară", a spus Iurişniţi.

Deputatul USR a adăugat că, în opinia sa, România "este o ţară cam neguvernată".

"Noi ne dorim nişte miniştri care să conducă ţara. În momentul de faţă, eu pot să afirm că suntem o ţară cam neguvernată", a afirmat Cristina Iurişniţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: usr viorica dancila klaus iohannis