x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputaţii au obosit după trei zile de muncă

Deputaţii au obosit după trei zile de muncă

de Carmen Vintila    |    03 Feb 2011   •   15:08

Deputaţii şi-au reluat activitatea de două zile şi au obosit. Deşi conducerea Camerei a fost îngăduitoare cu ei şi nu a trecut în programul de lucru al acestei săptămâni nici o şedinţă de plen, în afara celei de luni în care şi-au ales membrii Biroului Permanent, ci doar activitate în comisii, aleşii n-au avut venit din vacanţă cu bateriile încărcate nici măcar pentru asta.

Negocierile de luni pentru ocuparea scaunelor din Biroul Permanent, precum şi validarea în plen a listei cu numele celor care le vor ocupa în această sesiune, dar şi dezbaterea unor proiecte legislative în comisiile care au lucrat ieri i-au dat peste cap pe deputaţi, care şi-au reluat vechiul obicei de a pleca în week-end de joi.

Deşi pe ordinea de zi aveau câteva proiecte de lege pe care trebuia doar să le avizeze pentru alte comsii, deputaţii din comisia de muncă au tras chiulul. În sala de şedinţă nu era decât femeia de serviciu care ştergea praful. Juriştii şi finanţiştii şi-au terminat de ieri treaba, preferând să aibă şedinţe prelungite decât să mai vină astăzi. Cei mai "harnici" au fost deputaţii de la Comisia pentru drepturile omului care şi-au trecut pe ordinea de zi un singur punct: studiu individual.

×