x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul PSD Costel Lupaşcu neagă acuzaţiile PNL că ar fi făcut campanie în afara legii

Deputatul PSD Costel Lupaşcu neagă acuzaţiile PNL că ar fi făcut campanie în afara legii

23 Noi 2019   •   17:57
Deputatul PSD Costel Lupaşcu neagă acuzaţiile PNL că ar fi făcut campanie în afara legii
Sursa foto: cdep.ro

Deputatul social-democrat Costel Lupaşcu a respins, sâmbătă, acuzaţiile lansate de reprezentanţii Organizaţiei PNL Botoşani potrivit cărora ar fi făcut propagandă electorală după încheierea campaniei electorale.

Într-un comunicat de presă el spune că postarea de pe Facebook prin care invita alegătorii să voteze candidatul PSD a fost făcută înainte de ora 7,00, cu câteva minute înainte de încheierea oficială a campaniei electorale.

"Am publicat pe propria pagină de socializare un mesaj pentru susţinerea candidatului PSD la alegerile prezidenţiale pe 23 noiembrie la ora 6,50, ceea ce se poate observa şi în imaginea postării, aşadar înainte de ora 7,00 atunci când oficial se închide campania electorală. Niciodată nu am făcut, nu fac şi nu voi face nicio acţiune menită să încalce legislaţia electorală în vigoare", a afirmat Lupaşcu.

Organizaţia PNL Botoşani a depus, sâmbătă, o plângere la Biroul Electoral Judeţean împotriva deputatului PSD Costel Lupaşcu, pe care l-a acuzat de propagandă electorală după încheierea campaniei electorale.

AGERPRES

×