x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Directorul STS Maramureș, omagiat de primarul din Baia Mare

Directorul STS Maramureș, omagiat de primarul din Baia Mare

24 Dec 2019   •   19:29
Directorul STS Maramureș, omagiat de primarul din Baia Mare
Sursa foto: facebook

Directorului STS Maramureş, generalul Marin Bancoş, i-a fost conferit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare, a anunţat pe pagina de socializare a primăriei municipiului Baia Mare, edilul Cătălin Cherecheş.
Titlul de cetăţean de onoare a fost motivat de profesionalismul şi caracterul generalului.

"În ajun de Crăciun, mi-a revenit onoarea să îi confer domnului general Marin Bancoş titlul de cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare, în numele Consiliului Local şi al comunităţii băimărene. Îl felicit pentru că de astăzi este şi scriptic unul dintre personajele emblematice ale acestei comunităţi. Este pentru toţi, inclusiv pentru mine, exemplul omului care face bine pentru societate, pentru Statul Român, dar şi pentru fiecare om în parte(...) Este un exemplu al omului care ştie să adune oameni, care face fiecare pas cu foarte bună credinţă. Cred că pe lângă tot ceea ce înseamnă parcurs profesional de excepţie, pe care domnia sa l-a avut şi îl va avea, aceste chestiuni care ţin de onoare, de caracter, coloană vertebrală, demnitate, sunt lucrurile care îl definesc şi ne fac pe noi să îl considerăm un exemplu de prestigiu", afirmă primarul Cătălin Cherecheş.

Acesta a adăugat că o persoană cum este generalul Marin Bancoş ar fi de dorit în orice instituţie a statului român.
"Generalul Marin Bancoş este băimăreanul, maramureşeanul pe care ne-am dori să îl vedem în fiecare instituţie a Statului Român. Dacă această ţară ar avea oameni de nivelul profesional, caracterul şi prestanţa domniei sale, am putea privi înainte cu mult mai mare curaj şi încredere în Statul Român", a arătat Cătălin Cherecheş.

Primarul municipiului Baia Mare a mai exprimat cuvinte de apreciere la adresa episcopului ortodox al Maramureşului şi Sătmarului, Iustin Sigheteanu, şi a profesorului Teodor Ardeleanu, directorul Bibliotecii Judeţene "Petre Dulfu" din municipiul Baia Mare, şi ei beneficiari ai titlului de cetăţean de onoare.

AGERPRES 

×
Subiecte în articol: sts marin bancos