x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Discuția dintre Ponta și Iohannis la terminarea recepției de Ziua Europei

Discuția dintre Ponta și Iohannis la terminarea recepției de Ziua Europei

09 Mai 2015   •   16:05
Discuția dintre Ponta și Iohannis la terminarea recepției de Ziua Europei
Sursa foto: Alex Micsik

Prim-ministrul Victor Ponţa a ţinut să îl salute, sâmbătă, pe preşedintele Klaus Iohannis, la finalul recepţiei de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, şeful statului mulţumindu-i că a participat la eveniment.

La recepţia de Ziua Europei organizată în grădina Palatului Cotroceni, unde preşedintele Klaus Iohannis a susţinut un discurs, au participat sute de politicieni, diplomaţi, şefi de instituţii, reprezentanţi ai cultelor religioase, precum şi ai organizaţiilor non-guvernamentale şi mass-media.

La eveniment au participat foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, mai mulţi membri ai Guvernului, printre care Rovana Plumb, Robert Cazanciuc, Nicolae Bănicioiu şi Eugen Teodorovici.

La finalul recepţiei, premierul Victor Ponta s-a apropiat de preşedintele Klaus Iohannis, care făcea fotografii cu cei invitaţi la eveniment, pentru a-l saluta înainte de a pleca.

"Domnule preşedinte, fără fotografii", a spus premierul.

"Nu ştiam de ce stau fetele aici, probabil au simţit", a spus zâmbind preşedintele Iohannis, despre prezenţa reprezentanţilor mass-media în jurul celor doi politicieni.

În acest context, şeful statului i-a mulţumit premierului Ponta pentru prezenţă şi i-a urat numai bine.

Premierul Ponta s-a întors către presă şi a spus: "Nu aţi avut ştire, ghinion!", după care a plecat de la Palatul Cotroceni.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a încercat să discute cu şeful statului despre cardul de sănătate, însă preşedintele Iohannis i-a transmis că vor face acest lucru cu ocazia unei întâlniri ulterioare.

agerpres.ro

×
Subiecte în articol: discutie ponta iohannis