x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat - dimpotrivă, s-a mărit

Dragnea: Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat - dimpotrivă, s-a mărit

03 Feb 2019   •   19:50
Dragnea: Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat - dimpotrivă, s-a mărit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că bugetul Capitalei nu a fost redus, ci dimpotrivă şi a explicat că toţi banii rămân pentru bucureşteni, doar că Primăria Capitalei şi primăriile de sector trebuie să decidă cum vor să împartă bugetul.

"Bugetul Bucureştiului nu s-a diminuat - dimpotrivă, s-a mărit. Tot impozitul pe venitul local rămâne la nivelul Bucureştiului. Primarii de sectoare au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finanţe, care le-a spus că toţi banii sunt pentru bucureşteni, dar hotărâţi-vă, primarii de sector şi primarul Capitalei, cum vreţi să se repartizeze între sectoare şi Primăria Capitalei. Nimeni din Guvern sau Parlament nu a spus 'acel procent merge la sectoare, acel procent merge la Primăria Capitalei'. A fost decizia lor, pe care noi o respectăm. Eu cred că e bine să înceteze minciunile astea. Nu vor înceta minciunile, atunci n-o să mai las nicio minciună netaxată, să nu fie explicate lucrurile, ca oamenii să se poată convinge", a susţinut Dragnea, duminică, într-o conferinţă de presă.

Duminică, în PSD au avut loc trei reuniuni - Comitetul Executiv Naţional şi două întâlniri ale grupurilor parlamentare de la Cameră şi Senat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragnea bucuresti buget