x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre o eventuală moţiune de cenzură: Dacă Guvernul va face vreo boacănă foarte mare, nu o să ezităm

Dragnea, despre o eventuală moţiune de cenzură: Dacă Guvernul va face vreo boacănă foarte mare, nu o să ezităm

17 Ian 2016   •   23:42
Dragnea, despre o eventuală moţiune de cenzură: Dacă Guvernul va face vreo boacănă foarte mare, nu o să ezităm

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democraţii nu vor ezita să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloş dacă "va face o boacănă foarte mare", însă a precizat că "deocamdată nu este cazul".

"Dacă va face vreo boacănă foarte mare, dacă rezultatele asupra economiei, asupra stabilităţii şi asupra cetăţenilor sunt foarte proaste, nu o să ezităm. Deocamdată nu e cazul, dar asta nu înseamnă că unii membrii ai Guvernului n-ar trebui să înţeleagă, sunt deja de două luni acolo, că ar trebui să facă nişte lucruri. Vorbim totuşi de tehnocraţi", a afirmat Dragnea, duminică seară, la Antena 3.

El a precizat că există o nemulţumire referitoare la Ministerul Mediului.

Liderul PSD a spus, totodată, că a remarcat o preocupare a membrilor Cabinetului cu privire la numiri din zona PNL, adăugând că, dacă Guvernul Cioloş va deveni din Guvern tehnocrat unul liberal, atunci s-ar putea să rămână, în Parlament, doar cu sprijinul PNL.

"La Mediu, de exemplu, nu suntem foarte multumiţi, pentru că acolo este un minister complex de la care românii au foarte multe aşteptări. Vorbim de domeniul pădurilor, de domeniul mediului în sine, de domeniul apelor... N-am văzut nici eu şi nici colegii mei foarte multe lucruri, dar încă mai aşteptăm. În schimb, am văzut preocupări foarte serioase din partea majorităţii membrilor Guvernului să facă numiri, să schimbe şi să facă numiri. Şi, în general, sunt numiri din zona PNL. Dacă vor să nu mai fie un Guvern tehnocrat, ci să fie un Guvern PNL, atunci să rămână numai cu sprijinul PNL în Parlament", a punctat Dragnea.  

×