x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea, despre relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu PSD: O să analizăm după alegeri

Dragnea, despre relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu PSD: O să analizăm după alegeri

21 Mai 2019   •   14:12
Dragnea, despre relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu PSD: O să analizăm după alegeri

Orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern să nu uite pentru ce a fost pus acolo - a fost mesajul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a afirmat că va analiza, după alegerile europarlamentare, relaţia pe care premierul Viorica Dăncilă o are cu partidul.

Întrebat la Adevărul Live dacă Viorica Dăncilă este un premier bun, Dragnea a răspuns: "Până acum, da".

În ceea ce priveşte relaţia politică a Vioricăi Dăncilă cu partidul, liderul PSD a spus că va face o analiză după alegerile de duminică.

"O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. Este un sfat pentru oricine, orice om politic care ajunge întâmplător şi temporar într-un Guvern - să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare susţinut şi votat de către români, covârşitor, 48,5% locuri în Parlament, este un rezultat istoric, un program care şi-a arătat rezultatele şi care trebuie implementat. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că ajungând în post de ministru de a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun şi va fi eficient. Dacă o să se preocupe de altceva atunci nu o să fie un ministru bun pentru că nu îşi mai capacitează toată energia şi priceperea pe domeniul pe care teoretic ar trebui să îl coordoneze", a afirmat liderul PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea