x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Liberalii nu vor să rezolve problema votului românilor din diaspora

Dragnea: Liberalii nu vor să rezolve problema votului românilor din diaspora

28 Sep 2015   •   17:44
Dragnea: Liberalii nu vor să rezolve problema votului românilor din diaspora
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat, luni, pe liberali că nu vor să desemneze un preşedinte la Comisia de cod electoral întrucât nu doresc să rezolve problema votului românilor din diaspora.

"Apropo de ipocrizia unora care ţipă pe bloguri şi cheamă oamenii la miting şi spun că mor de grija românilor din afara ţării. Au avut comisia de cod electoral. A plecat preşedintele de acolo, nu vor să pună pe altcineva. Nu vor să pună pe altcineva, pentru că, în opinia mea, cred că nici nu vor să rezolve problema votului pentru românii din diaspora. (...) O să discutăm şi subiectul ăsta după moţiune şi vom lua măsurile necesare pentru ca oamenii să primească acest drept şi să aibă cel puţin aceleaşi condiţii pe care le au românii din interiorul graniţelor", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat săptămâna trecută că deputatul PNL Mihai Voicu a demisionat din funcţia de preşedinte al Comisiei de cod electoral ca formă de protest faţă de tergiversarea de către PSD a adoptării legii votului prin corespondenţă.

Agerpres

×
Subiecte în articol: liviu dragnea