x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Poziţia PSD faţă de nominalizarea lui Cioloş, după ce vom vedea programul de guvenare şi echipa

Dragnea: Poziţia PSD faţă de nominalizarea lui Cioloş, după ce vom vedea programul de guvenare şi echipa

10 Noi 2015   •   18:47
Dragnea: Poziţia PSD faţă de nominalizarea lui Cioloş, după ce vom vedea programul de guvenare şi echipa
Sursa foto: Foto: Diana Oros / Jurnalul

PSD îşi va exprima o poziţie politică în legătură cu nominalizarea lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru după ce va vedea soluţia guvernamentală şi programul de guvernare cu care acesta va veni, a declarat, marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am aflat şi eu ca şi dumneavoastră de nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru. Am constatat că propunerea noastră, respectiv Liviu Voinea, nu a fost acceptată. Noi ne-am expus şi în faţa preşedintelui obiectivele imediate pe care Guvernul trebuie să le îndeplinească. Am înţeles că domnul Dacian Cioloş doreşte să formeze un guvern exclusiv din oameni neafiliaţi politic sau nemembri de partid, aşa-zis tehnocraţi. În zilele următoare vedem cu ce soluţie guvernamentală şi cu ce program de guvernare vine în Parlament şi când vom afla aceste lucruri, ne vom exprima o poziţie politică. Noi suntem deschişi la dialog cu toată lumea", a spus Dragnea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea dacian ciolos