x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sunt miniștri care erau în Guvern și care spun că Sorin Grindeanu nu se prea ocupa de guvernare

Dragnea: Sunt miniștri care erau în Guvern și care spun că Sorin Grindeanu nu se prea ocupa de guvernare

01 Aug 2017   •   22:48
Dragnea: Sunt miniștri care erau în Guvern și care spun că Sorin Grindeanu nu se prea ocupa de guvernare

Liviu Dragnea, președintele PSD, a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre momentele care au dus la schimbarea guvernului și despre activitatea lui Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă fostul premier ”era incompetent sau nu făcea treabă”, Liviu Dragnea a lăsat de înțeles că Sorin Grindeanu a avut, de la un moment dat, alte preocupări decât conducerea Executivului.

 

”Nu pot să spun că a fost sau nu incompetent. Nu am răspuns nici la atacuri, nu suntem pe persoană fizică aici (...) Așa pare, trebuie să recunosc că nu aveam elemente care să mă determine să spun acest lucru (că Sorin Grindeanu a fost ”deturnat” - n.r.). Sunt oameni care spun că nu se prea ocupa de guvernare, o spun miniștri care erau în Guvern. Cu acestă idee au venit niște prieteni foarte apropiați de-ai lui. Nu știu dacă e adevărat. Dacă e, e foarte grav. La un moment dat adevărul va ieși la iveală. Pe noi ne-a interesat ca programul de guvernare să fie recuperat” a spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: liviu dragnea