x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă, după trimiterea lui Ion Rădoi în judecată: Eu am refuzat să întorc capul

Drulă, după trimiterea lui Ion Rădoi în judecată: Eu am refuzat să întorc capul

18 Apr 2022   •   15:55
Drulă, după trimiterea lui Ion Rădoi în judecată: Eu am refuzat să întorc capul
Sursa foto: Lucian Alecu

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a reacționat după ce liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi, a fost trimis în judecată: „Eu am refuzat să întorc capul și mi-am făcut treaba aplicând legea”.

„Liderul de cartel Ion Rădoi a fost trimis în judecată. O muncă enormă a DNA pentru probarea fărădelegilor din jurul spațiilor comerciale de la metrou gestionate de sindicat”, scrie pe Facebook fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă.

El precizează că are calitatea de parte vătămată în acest dosar, iar una dintre infracțiunile de care este acuzat Rădoi fiind cea de șantaj.

„În această calitate am avut acces legal la dosar. În disperarea de a-și salva imperiul subteran, Rădoi a apelat la foști miniștrii ai Transporturilor, la actuali politicieni, la primari, la toți cei care într-un fel sau altul l-au ajutat de-a lungul timpului sau au închis ochii la ce se întâmpla la metrou. Eu am refuzat să întorc capul și mi-am făcut treaba aplicând legea. De aici încolo e rostul Justiției să se pronunțe”, conchide Drulă.

Liderul sindicaliștilor de la Metrorex, Ion Rădoi, a fost trimis, luni, sub control judiciar, în judecată pentru infracțiunile de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un sindicat, având ca scop obținerea de foloase necuvenite și șantaj.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ion Rădoi Cătălin Drulă