x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții

Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții

08 Iul 2022   •   16:05
Drulă: Guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, afirmă că „guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții, o criză evitabilă în care vom ajunge din cauza unor bandiți”.

„Guvernarea socialistă cu epoleți PSD-PNL ne duce către o criză economică de proporții. O criză evitabilă în care vom ajunge din cauza unor bandiți. A început deja cu inflația. Va ajunge în curând probabil spre 16-17%. Urmează frânarea abruptă a economiei. Împreună impactul celor două e devastator. În luna mai, le-am spus public lui Câciu și Ciolacu, în parlament: . Ieri (joi - n.r.), guvernatorul BNR Isărescu a spus același lucru: .
Ce înseamnă asta? Creșteri de prețuri în continuu, scăderea puterii de cumpărare, firme care se închid, locuri de muncă care se pierd, șomaj, apartamente luate pe credit executate de bănci, oameni care ajung la disperare. Adică multă suferință pentru oameni”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că suferința, pentru care „Iohannis și Ciolacu sunt direct responsabili”, era evitabilă.

„Prin politici fiscale responsabile. Prin reducerea cheltuielilor statului. Prin eficientizarea sectorului public. Prin reforme. Prin înlocuirea finanțării de la buget (programe-mamut fără finanțare ca PNDL3) cu fonduri europene. Adică tot ceea ce netrebnicii de la guvernare nu fac. Între timp, mediul privat este cocoșat de acest guvern nesimțit cu noi taxe. Deși tot mediul privat a dus greul și în pandemie. Solidaritatea și încrederea este completă ruptă de clientela grasă de partid pusă în cârca celor care muncesc cinstit zi de zi. Din păcate, decontul va fi plătit tot de români. Iar ei vor fugi de la guvernare, după ce au făcut țara praf. Nu îi uitați. Și nu le mai dați votul vreodată. Sunt niște bandiți”, încheie Drulă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă