x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea o dă în judecată pe Olguţa Vasilescu, cerând despăgubiri de 100.000 de lei

Elena Udrea o dă în judecată pe Olguţa Vasilescu, cerând despăgubiri de 100.000 de lei

12 Mar 2010   •   00:00

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a anunţat că a depus o cerere de chemare în judecată a senatorului PSD Lia Olguţa Vasilescu, pentru acuzaţiile extrem de grave formulate la adresa sa în presă. Udrea cere daune morale de 100.000 de lei.

"Datorită unor acuzaţii extrem de grave formulate în mass-media de Olguţa Vasilescu la adresa mea, acuzaţii care nu au niciun fundament real, dar care mi-au adus importante prejudicii morale, am depus la Judecătoria Sectorului 5, o cerere de chemare în judecată a acesteia", a declarat Udrea.

Elena Udrea precizează că prin această acţiune, a cerut instanţei "să dispună obligarea pârâtei la plata sumei de 100.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile", pentru prejudiciul moral pe care aceasta i l-a adus, informează Mediafax.

"Prin aceeaşi cerere de chemare în judecată, am cerut instanţei să o oblige pe pârâta la publicarea, pe propria cheltuială, în trei ziare cu acoperire naţională, a hotărârii judecătoreşti pronunţate în cauza la care am făcut referire", menţionează Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: politic