x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: O voi sprijini financiar pe Elena Băsescu pentru alegerile europarlamentare

Elena Udrea: O voi sprijini financiar pe Elena Băsescu pentru alegerile europarlamentare

30 Mar 2009   •   00:00

Ministrul Turismului Elena Udrea, a declarat astăzi că, dacă fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, va avea nevoie, o va sprijini financiar în campania electorală pentru Parlamentul European, o va ajuta fără probleme. Elena Băsescu intenţionează să candideze indepedent pentru funcţia de europarlamentar.



Elena Udrea a arătat că o va susţine din toate punctele de vedere pe Elena Băsescu în iniţiativa sa de a candida indepedent pentru un mandat de europarlamentar, iar dacă va avea nevoie şi va dori, o va susţine şi financiar. Secretarul executiv al PDL a arătat că speră ca Elena Băsescu să fie votată de tinerii care nu au încă o opţiune politică.

Secretarul executiv al PDL, ministrul Turismului Elena Udrea, a declarat, pe 22 martie, notează Mediafax, că i-a pus la dispoziţie Elenei Băsescu sediul său de campanie folosit la alegerile din luna noiembrie 2008, pentru a-i "purta noroc" la alegerile pentru Parlamentul European. Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a anunţat recent, într-o conferinţă de presă, că demisionează din PDL, urmând să candideze ca independent la europarlamentare şi să revină în formaţiunea democrat-liberală după euroalegeri.

×
Subiecte în articol: basescu politic elena