x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Europol, despre Bode: Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii

Europol, despre Bode: Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii

30 Noi 2021   •   09:59
Europol, despre Bode: Nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul remanierii

Sindicatul Europol susține că Lucian Bode „încă nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”, după ce actualul ministru de Interne a postat pe Facebook un mesaj despre deschiderea circulației pe un tronson de autostradă.

„În timp ce în alte state cu un potențial economic mult mai redus decât al României, miniștrii afacerilor interne se ocupă de și modernizează constant infrastructura, serviciile sau condițiile de muncă ale polițiștilor, Lucian Bode al nostru este melancolic. Încă nu a reușit să treacă peste șocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”, susțin sindicaliștii de la Europol.

Reacția acestora vine după ce luni ministrul de Interne a postat pe Facebook un mesaj prilejuit de deschiderea circulației pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda.

„Înțelegem deopotrivă frustrarea, dar și dorința acestuia de a ajunge înapoi în poziția pe care și-o dorește atât de mult, însă până atunci suntem obligați să îi reamintim că este ministrul de interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curții ascunse după cireș, unități de poliție în prag de prăbușire, fără apă curentă sau rețea de canalizare. Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră și porci zburători, mai facem și noi puțină treaba la MAI dacă tot avem acest portofoliu?”, au mai transmis sindicaliștii.

„Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeș-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut pași importanți în implementarea lui. Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect și i-am impregnat un ritm susținut de realizare”, a scris pe Facebook Lucian Bode.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lucian bode