x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Familia Nastase, la plimbare in Mall

Familia Nastase, la plimbare in Mall

25 Oct 2004   •   00:00

Sambata seara, cei care au ales sa-si petreaca la Mall cateva ore au avut ocazia sa dea "nas in nas" cu premierul Adrian Nastase. Imbracat lejer, cu o camasa in carouri si o vesta, Nastase si-a facut aparitia la locul cu pricina in jurul orei 21:30, impreuna cu sotia sa, Dana, si cu fiul cel mic, Mihnea.

SILVIU SERGIU

IN FAMILIE. Adrian Nastase, sotia sa Dana si fiul Mihnea, la o plimbare in Mall
Cu doar cateva ore inainte de venirea sa, cativa sepepisti au scanat atent Mall-ul bucurestean, pentru a fi siguri ca pe premier nu il paste nici un pericol. Familia Nastase a ales un fast-food renumit, situat la ultimul etaj al Mall-ului, si a comandat cartofi prajiti, pizza, apa plata si coca-cola. Cativa curiosi au venit sa-i ceara cate un autograf. Dupa ce a terminat de mancat, premierul a mers cu fiul sau la sala cu jocuri electronice, unde Mihnea a impuscat cativa ninja. "Mai stam 5 minute pe acoperis, si apoi mergem acasa", si-a grabit la un moment dat Nastase fiul prins de joc.

In jurul orei 22:50, premierul a parasit Mall-ul, nu inainte de a sta putin de vorba cu cei cativa ziaristi care l-au urmarit pas cu pas.

"Mihnea ne-a luat cu forta din casa si ne-a adus aici. Ma bucur ca am reusit sa gasim cateva ore libere." Nastase a precizat apoi ca venise sa vada filmul "Orient Expres", regizat de colegul sau de partid Sergiu Nicolaescu, insa a ajuns prea tarziu. Intrebat daca va mai face astfel de vizite inopinate prin Capitala, Nastase a spus ca in perioada urmatoare va trebui sa mearga mai mult prin tara ca sa vada "ce trasnai mai face iepurasul Traian" (Basescu - n.r).

×
Subiecte în articol: politic nastase