x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fenechiu: "Orban este un expert şi salut numirea lui în această funcţie"

Fenechiu: "Orban este un expert şi salut numirea lui în această funcţie"

08 Mar 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat că nu poate să comenteze negativ sau pozitiv numirea lui Leornard Orban în poziţia de consilier prezidenţial, precizând însă că acesta este un expert în domeniul politicii europene, drept pentru care salută numirea sa.

"Nu pot să comenteze pozitiv sau negativ numirea lui Leonard Orban consilier prezidenţial pe afaceri europene. Pot să spun doar că Leornard Orban este o persoană care în domeniul politicii europene este un expert şi salut numirea lui în această funcţie", a susţinut vicepreşedintele PNL, citat de Mediafax.

Întrebat dacă, în opinia sa, numirea lui Leonard Orban ar putea avea legătură cu fratele său, Ludovic Orban, Fenechiu a replicat: "Sunt convins că nu are legătură cu Ludovic Orban".

El a ţinut să mai spună că Leonard Orban este unul dintre oamenii la adresa cărora Traian Băsescu nu a avut comentarii negative, nici măcar atunci când a fost propus de Guvernul Tăriceanu pentru postul de comisar european.

"Dacă, în alte situaţii, Traian Băsescu a avut comentarii în ceea ce priveşte anumite persoane, în ceea ce-l priveşte pe Leonard Orban nu a avut niciodată comentarii negative, nici atunci când a fost propus pentru portofoliul de comisar european de către Guvernul Tăriceanu", a conchis Relu Fenechiu.

×
Subiecte în articol: politic