x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui

Fifor: Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui

09 Oct 2019   •   10:47
Fifor: Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că inclusiv unii parlamentari liberali vor vota împotriva moţiunii de cenzură, deoarece preşedintele Klaus Iohannis mizează în campania electorală pe confruntarea cu actualul guvern.

"Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul e votul anti-Iohannis care creşte în fiecare zi şi se va exprima în turul al doilea", a scris Fifor, miercuri, pe Facebook.

În opinia sa, niciunul dintre partidele de opoziţie nu îşi doreşte să intre la guvernare în acest moment.

"Ar fi o misiune imposibilă să obţină cea mai mare creştere economică din UE, să ducă şomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%. Orice partid ar veni la guvernare după PSD va arăta cât de slab e în comparaţie cu PSD! Nimeni nu îşi permite asta înainte de parlamentarele din 2020!", se arată în postare.

Fifor dă asigurări că nu vor mai fi trădări de la PSD, deoarece "cei care au avut de trădat, au trădat deja".

"Singura alternativă a opoziţiei e declanşarea alegerilor anticipate! Puneţi-vă în pielea lor! Cum să voteze o moţiune de cenzură a cărei consecinţă va fi scurtarea propriului mandat de parlamentar?! Să fim serioşi! PNL este campionul moţiunilor eşuate. Toate moţiunile lor au primit mai puţine voturi decât numărul semnatarilor. În istoria României, singurele moţiuni de cenzură adoptate au fost cele susţinute de PSD. Concluzie: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece!", a mai scris secretarul general al PSD. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor