x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade

Firea: Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade

15 Dec 2020   •   18:39
Firea: Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade

Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile și să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară și economică, susține prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea.

„Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile și să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară și economică - să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea subliniază că România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenți, specialiști, care să se bucure de o largă susținere parlamentară pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar și relansării economice.

„Un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România. Sunt total decuplați de la realitatea vieții de zi cu zi a românilor. Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care nici măcar nu au câștigat-o”, adaugă Firea.

În opinia prim-vicepreședintelui Partidului Social Democrat, România are nevoie de un guvern instalat cât mai rapid care să ia măsuri urgente pentru că ATI-urile deja sunt pline,să ia de pe acum măsurile pentru a redeschide școlile după vacanța de sărbători și care să elaboreze proiecte pentru ca atunci când se va da drumul la finanțarea europeană să le fie pregătite.

„Cum să repornim economia, cum să facem investiții masive în marea infrastructură, când nici proiecte nu avem pregătite? România nu mai are timp de prostiile lor, virsul nu așteaptă ca ei să-și termine bătălia pe ciolan! #DreaptaAduceAusteritate #NuLePasaDeOameni”, conchide Gabriela Firea.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea