x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, realeasă în fruntea PSD București

Gabriela Firea, realeasă în fruntea PSD București

de Redacția Jurnalul    |    10 Apr 2024   •   11:45
Gabriela Firea, realeasă în fruntea PSD București
Sursa foto: facebook

„Sunt o feministă convinsă și voi milita mereu pentru mai multe doamne în poziții cheie pentru că sunt empatice”, susține Gabriela Firea, care le-a mulțumit colegilor care au votat în unanimitate pentru realegerea ei în funcția de președinte al PSD București.

„În politică, sunt puține doamne, dar nu este imposibil să răzbim! Sunt recunoscătoare față de toți colegii mei din organizația PSD București pentru votul unanim pe care mi l-au acordat aseară, la Conferința de alegeri.Este o mare responsabilitate să conduc în continuare cea mai mare organizație social-democrată din țară, în calitate de președinte!”, susține Gabriela Firea pe Facebook.

Ea susține că, în ultimii patru ani, Partidul Social Democrat a fost singurul partid care a făcut cu adevărat opoziție în București: „Am scos la iveală nereguli, am oprit irosirea banului public și tocmai din acest motiv echipa social-democrată dă coșmaruri actualului primar al Capitalei, care i-a mințit pe bucureșteni”.

„Le urez mult succes tuturor candidaților noștri și îi asigur pe toți că echipa social-democrată din București este unită și va lupta până la capăt pentru a schimba actualul model administrativ din Primăria Capitalei și din unele primării de sector din București. Nu este un lucru imposibil și trebuie să le arătăm bucureștenilor că avem idei, avem proiecte pentru oameni și nu vrem blocaje, ceartă și circ”, a adăugat Gabriela Firea.

Ea amintește că la alegerile din 9 iunie candidează pe lista PSD PNL pentru Parlamentul European.

„Mă onorează decizia colegilor mei de a-mi folosi experiența și priceperea în cel mai înalt for legislativ european. Sunt un om de echipă și am demonstrat asta în ultimele săptămâni, când parcursul meu profesional a luat o altă direcție față de proiectul pentru care m-am pregătit”, a mai spus Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Bucureşti