x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PSD, răspuns dur pentru Florin Cîțu: Tu vorbești de bugetul țării?! Tu care ai împrumutat România 200 de miliarde de lei, în 2 ani?! Tu care ai îndatorat țara asta pe trei generații?!

Deputat PSD, răspuns dur pentru Florin Cîțu: Tu vorbești de bugetul țării?! Tu care ai împrumutat România 200 de miliarde de lei, în 2 ani?! Tu care ai îndatorat țara asta pe trei generații?!

de Vali Deaconescu    |    12 Dec 2022   •   16:32
Deputat PSD, răspuns dur pentru Florin Cîțu: Tu vorbești de bugetul țării?! Tu care ai împrumutat România 200 de miliarde de lei, în 2 ani?! Tu care ai îndatorat țara asta pe trei generații?!
Sursa foto: FB Marian Mina

Deputatul PSD Marian Mina a reacționat foarte dur la adresa fostului premier Florin Cîțu. Liderul PSD i-a reamintit liberalului că a îndatorat România pe trei generaţii şi nu a crescut pensiile şi salariile cât a fost prim-ministru.

„Cîțu, taci! Tu vorbești de bugetul țării?! Tu care ai împrumutat România 200 de miliarde de lei, în 2 ani?! Tu care ai îndatorat țara asta pe trei generații?! Tu care n-ai crescut cu un leu pensiile și salariile cât ai fost premier?!

Tu care ai liberalizat prețurile la energie, astfel încât românii au ajuns să plătească facturi de 5 ori mai mari?!

Astăzi, plătim decontul măgăriilor acestui măscărici penibil care s-a împrumutat în neștire pentru a hrăni clientela și prietenii săi politici.

1 miliard de euro doar pe vaccinuri! În timp ce prietenii și rudele noastre mureau în spitale și erau îngropați în saci de plastic! În saci de plastic, Cîțule!

Pentru că tu și acoliții tăi erați preocupați doar să furați. Să furați fără limită, fără jenă, fără pic de rușine!

Bagă capul înapoi în scorbură, Superman! Lumea nu a uitat că ai nenorocit, timp de 2 ani, această țară. Lasă-ne!

Ia cu pâine, chiar dacă nu-ți place!” a scris Marian Mina, deputat PSD.

Reacţia deputatului PSD vine după ce fostul premier Florin Cîţu a arătat, luni într-o postare pe Facebook, că primul lucru pe care PNL trebuie să-l facă atunci când preia Ministerul de Finanţe de la PSD este să arate public cum a fost subminată economia naţională. El a mai precizat că liderul PSD, Marcel Ciolacu „trebuie să la ceară scuze românilor pentru că i-a sărăcit, bineînţeles în timp ce pleacă de la guvernare”.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu marian mina