x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Liberalii și-au pus pe liste prietenii și țuțerii

Gabriela Firea: Liberalii și-au pus pe liste prietenii și țuțerii

de Ion Alexandru    |    21 Oct 2020   •   08:36
Gabriela Firea: Liberalii și-au pus pe liste prietenii și țuțerii
Sursa foto: Captura Antena 3

Primarul încă în exercițiu al Capitalei, Gabriela Firea, acuză haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat milioane de bucureșteni”.

„Este clar că se impune demiterea actualului prefect – un personaj demn de Caragiale, uns în această funcție de actualul Guvern – , dar o astfel de decizie nu va schimba radical datele problemei. Bucureștenii vor plăti în continuare factura incompetenței decizionale câtă vreme puterea politică și premierul Ludovic Orban nu vor înțelege că o situația pandemică de o asemenea gravitate trebuie gestionată împreună cu specialiști și cu oameni competenți”, a precizat Gabriela Firea.

Conform acesteia, „impostorii, semidocții și politrucii pe care îi promovează cu sârg nu vor face decât să agraveze situația și așa extrem de gravă, resimțită de tot mai mulți români. Domnule prim-ministru Orban, măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea! Lăsați deoparte interesele politice și de partid! Tot mai mulți români se îmbolnăvesc, fac forme grave de infectare, spitalele nu mai fac față, iar locurile la terapie intensivă sunt insuficiente. Este suficient că v-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii, nu mai populați cu impostori și incompetenți instituțiile care trebuie să ia decizii pentru gestionarea crizei sanitare. Factura loialității amicilor dumneavoastră o plătesc românii, care suferă pe patul de spital sau, poate, nici acolo, pentru că locurile sunt tot mai puține”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: gabriela firea