x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană: A existat "un mic calcul" în spatele rocadei Năstase-Ponta, e firesc

Geoană: A existat "un mic calcul" în spatele rocadei Năstase-Ponta, e firesc

16 Feb 2010   •   00:00

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat că a existat "un mic calcul" în spatele rocadei Năstase-Ponta în privinţa retragerii lui Năstase şi anunţarea candidaturii lui Ponta la şefia PSD, el apreciind că astfel de calcule sunt fireşti şi că intrarea în cursă a unui tânăr ca Ponta e benefică.

Întrebat cum comentează rocada făcută luni la Comitetul Executiv de către Năstase şi Ponta, Geoană a spus: "Probabil a existat un mic calcul în spatele acestui lucru, dar e firesc. Fiecare îşi face calcule. Sunt convins că vor mai fi schimbări până joi".

Geoană a precizat că nu îl "încurcă" o candidatură a lui Ponta la şefia PSD, el subliniind că ceea ce l-ar fi deranjat în mod real ar fi fost lipsa unei contracandidaturi.

"Cel mai mult m-ar fi încurcat absenţa unei contracandidaturi. Ar fi fost o situaţie delicată. Faptul că sunt candidaturi e bine. Faptul că sunt colegi mai tineri, cum e Ponta, e şi mai bine. Viaţa este lungă şi o astfel de competiţie înseamnă şi o călire a unui tânăr politician pentru confruntări pentru anii care vin", a precizat Geoană, citat de Mediafax.

 


×
Subiecte în articol: politic