x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Geoană îl atacă pe Liviu Dragnea: „Are o spaimă față de exprimarea liberă a opțiunilor oamenilor”

Geoană îl atacă pe Liviu Dragnea: „Are o spaimă față de exprimarea liberă a opțiunilor oamenilor”

14 Feb 2016   •   17:45
Geoană îl atacă pe Liviu Dragnea: „Are o spaimă față de exprimarea liberă a opțiunilor oamenilor”

Preşedintele PSRO, senatorul Mircea Geoană, a criticat, duminică, legea toleranţei promovată de Liviu Dragnea, susţinând că liderul PSD are o "teamă aproape viscerală" de contact cu oamenii şi face parte dintr-un "serial primitiv".

"Liviu Dragnea este dintr-un serial atât de primitiv, încât esenţa democraţiei îi scapă. Asta este problema cu dl Dragnea. Deci, el are o spaimă de ceea ce reprezintă opinia publică şi exprimarea liberă a opţiunilor oamenilor. De aceea încearcă să pună căluş şi căpăstru exprimării libere în România. Este o teamă aproape viscerală de contact cu oamenii. Deci, ce vreţi de la Dragnea decât să reacţioneze în modul acesta care îi reprezintă credinţa şi valorile? Păcat de PSD că a ajuns să aibă un astfel de lider. Şi e păcat de un partid important din România care a ajuns să se lase cumpărat de banii publici pe care dl Dragnea i-a tot vehiculat, i-a păstorit şi cu care şi-a cumpărat practic suportul aproape unanim al unui partid care pe vremea când îl cunoşteam era mai democratic, mai deschis şi mai prietenos cu ceea ce înseamnă valorile democraţiei de tip european", a afirmat Geoană într-o conferinţă de presă.

"Vorbim despre trecut", a adăugat Mircea Geoană la remarca unui jurnalist potrivit căreia Liviu Dragnea a fost secretar general al PSD pe vremea când el conducea partidul.

Întrebat dacă PSRO susţine iniţiativa parlamentarilor PSD privind o nouă lege a CAS, Mircea Geoană a arătat că "trebuiau să se gândească la acest lucru atunci când au făcut Codul fiscal".

"Şi în care au redus CAS exclusiv pentru angajatori, şi nu pentru angajaţi. Deci, în clipa în care o să ajungă vreodată să spună că şi salariatul are drepturi egale cu angajatorul, în condiţiile în care o să corecteze faptul că în PIB-ul României 70% reprezintă capitalul şi 30 şi ceva la sută munca, acolo să vină cu propuneri PSD. Astăzi este un partid care serveşte marele capital străin, asta este PSD. Astăzi este în buzunarul marelui capital străin. În clipa în care o să ajute salariaţii, atunci discutăm despre reducerea CAS", a mai afirmat liderul PSRO.


Sursa: AGERPRES 

×