x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion, discurs în stil Trump, în Mexic: „Să fim luptători, nu marionete!”

George Simion, discurs în stil Trump, în Mexic: „Să fim luptători, nu marionete!”

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2024   •   18:20
George Simion, discurs în stil Trump, în Mexic: „Să fim luptători, nu marionete!”
Sursa foto: Hepta

George Simion a susținut, în cadrul Conservative Political Action Conference, în Mexic, că este nevoie de o alianță „a tuturor forțelor conservatoare și suveraniste din întreaga lume pentru a ne apăra valorile tradiționale, libertățile fundamentale, viața, familia și credința în Dumnezeu”.

„Noi, conservatorii, suntem cei care ne revoltăm împotriva celor care vor să ne calce în picioare drepturile, libertățile, valorile noastre (...) Avem nevoie de o alianță a tuturor forțelor conservatoare și suveraniste de pretutindeni. Este timpul să ne dăm mâna și să ne apărăm valorile tradiționale, libertățile fundamentale, viața, familia și credința noastră în Dumnezeu. În fața atacurilor politice din partea stângii și a neo-marxiştilor, trebuie să fim puternici. Suntem singurii care putem apăra ceea ce este cel mai de preț pentru noi: Dumnezeu, națiunea, familia și libertatea. Avem datoria de a proteja tot ce ne este drag, de a lupta pentru normalitate într-o lume care încearcă să ne impună anormalitatea”, a spus președintele AUR.

Acesta a mai spus că, în comunism, lumea occidentală reprezenta pentru români lumea liberă, precizând că „este foarte ciudat pentru generația mea să recunoască faptul că o nouă formă de marxism și leninism și dictatură vine tocmai din țări care odată erau considerate libere”.

Potrivit acestuia, „astăzi suntem nevoiți să învățăm noul limbaj represiv al neomarxismului și să acceptăm, în același timp, pe lângă terminologia diabolică, reguli, obligații, limitări ale libertăților noastre”.

George Simion a făcut referire în discursul său și la anul electoral 2024, spunând că este anul schimbării, anul în care „forțele politice conservatoare au șansa de a opri avântul politicilor anormale promovate de partidele de stânga și socialiste”.

„În Statele Unite, Donald Trump duce o bătălie crucială, una pe care știm că o va câștiga, influențând astfel politica mondială în bine. El va îndrepta, sperăm, erorile din ultimii ani și va aduce din nou speranță celor care cred în libertate, națiune și Dumnezeu”, a spus președintele AUR.

Liderul AUR a subliniat că și România se află într-un moment de cotitură similar.

„Anul acesta, avem alegeri parlamentare și prezidențiale. Voi fi în turul doi al alegerilor prezidențiale, unde cel mai probabil mă voi confrunta cu candidatul socialist. În fața voastră este viitorul președinte al României!”, a transmis George Simion conservatorilor prezenți la CPAC Mexic.

În finalul discursului său, George Simion a adăugat că prin intermediul conservatorilor din întreaga lume „se joacă viitorul națiunilor noastre”.

„Un politician care își trădează poporul de dragul unor privilegii este o marionetă de pe urma căreia nu va rămâne decât o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele țării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie. Să fim luptători, nu marionete! Să construim acea lume a statelor suverane și libere la care am visat”, a conchis președintele AUR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion discurs mexic luptatori drepturi