x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Flutur şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

Gheorghe Flutur şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Suceava

de Mediafax    |    17 Sep 2011   •   16:24

Gheorghe Flutur si-a anuntat, sambata, candidatura pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean Suceava, totodata fiind lansate candidaturile a circa 60 de primari din judet, membri PDL, dar si primari alesi pe listele altor partide, care insa vor candida din partea PDL. Flutur si-a anuntat, in cadrul Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Suceava, candidatura pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean si a prezentat o "Carte Alba" a guvernarii judetene a PDL in cele 1.181 de zile de la preluarea mandatului, in 2008.
El a aratat ca de la preluarea conducerii CJ Suceava in judet au fost atrase fonduri de 1,1 miliarde de euro pe diverse proiecte si ca se poate spune ca in perioada administratiei PDL in judet au fost atrase, in medie, fonduri de un milion de euro in fiecare zi.
"Daca tragem linie vorbim de proiecte finalizate, in derulare sau la start in valoare de 1,1 miliarde de euro. Sunt peste 900 de proiecte. Nu trebuie sa ne oprim aici", a spus Flutur.
Presedintele CJ Suceava a afirmat ca numai in infrastructura se poate vorbi de proiecte in valoare de 860 de milioane de euro in ultimii trei ani. De asemenea, au fost modernizati sau se afla in diferite stadii ale lucrarilor pentru 1.000 de kilometri de drumuri nationale, judetene si locale.
Totodata, Flutur a spus ca in judet s-au facut investitii majore in dezvoltarea rurala, in retele de apa si canal, in scoli, spitale sau dispensare, in diguri solide pentru consolidarea zonelor vulnerabile, in gestionarea deseurilor sau in termoficare.
El a subliniat ca fosta administratie PSD a judetului a lasat mostenire proiectul de utilitati nefunctional, neeficient si neinspirat, care face ca localitatile sa aiba datorii pe 20 de ani, acesta fiind deblocat de guvernul PDL.


×