x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: PNL nu va susţine niciodată un demers de doi lei al PSD

Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: PNL nu va susţine niciodată un demers de doi lei al PSD

30 Mai 2016   •   20:13
Gorghiu, despre moţiunea de cenzură: PNL nu va susţine niciodată un demers de doi lei al PSD

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, referindu-se la posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură de către social-democraţi, că liberalii nu vor susţine niciodată "un demers de doi lei al PSD", despre care consideră că ar aduce instabilitate politică.

"Niciodată PNL nu va susţine un demers de doi lei al PSD care va produce instabilitate pe scena politică. A depune o moţiune de cenzură cu câteva luni înainte de alegeri e un semnal prost şi pentru extern şi pentru intern. În niciun caz nu o să sprijinim acest demers de acaparare a întregii puteri în România de către PSD. (...) Vor tot. PSD nu are altă doctrină decât: 'Există o funcţie liberă? O luăm noi' ", a afirmat Gorghiu, într-o discuţie pe Facebook cu cetăţenii.

Liderul liberal a mai spus că social-democraţii s-ar fi gândit la varianta privind moţiunea de cenzură încă înainte de momentul în care PSD a decis susţinerea Guvernului Cioloş.

"Moţiunea de cenzură a fost una dintre armele la care PSD s-a gândit înainte de a susţine Guvernul Cioloş. A fost un context în care partidele politice nu ar fi putut să-şi asume funcţia de prim-ministru şi guvernarea (...), însă cred că de atunci încolţise ideea în capul pesediştilor de vază să-şi facă guvern. Am văzut că moţiunea de cenzură a fost anunţată cu dată şi cu tot alaiul de fostul prim-ministru, actualul inculpat Victor Ponta, în timp ce domnul Dragnea încă se mai alintă, nu ştie când se va depune moţiunea, cum şi aşa mai departe", a adăugat Alina Gorghiu.

În opinia sa, pentru România ar fi un dezastru, care ar duce ţara înapoi "cu zeci de ani", ca PSD să organizeze alegerile parlamentare. AGERPRES

×