x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gorghiu: Vizita în SUA a fost privată; nu a participat niciun jurnalist în delegaţie

Gorghiu: Vizita în SUA a fost privată; nu a participat niciun jurnalist în delegaţie

08 Feb 2016   •   13:57
Gorghiu: Vizita în SUA a fost privată; nu a participat niciun jurnalist în delegaţie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a precizat luni că vizita pe care a efectuat-o în Statele Unite ale Americii a fost una privată, iar în delegaţia cu care a mers nu a fost niciun jurnalist.

"Nu există niciun fel de participare în delegaţie a vreunui jurnalist. Întâmplarea face că vizita a fost una privată, deci pe banii celor care au participat în delegaţie, adică eu şi cei doi senatori Ben Oni Ardelean şi Iulian Dumitrescu, că am auzit şi scenariul în care din bani publici fac această deplasare. Nu. Am făcut această deplasare primind o invitaţie la National Prayer Breakfast, am adăugat acestui eveniment şi alte întâlniri, în Congres, cu think-tank-uri, cu tot ceea ce înseamnă comunitatea de români din Chicago şi din Washington. Nu a participat niciun jurnalist în această delegaţie şi mă bucur că am rezolvat încă o dilemă a presei din România", a spus Gorghiu, la Parlament.

Întrebată dacă în această deplasare a mers şi soţul ei, Alina Gorghiu a răspuns: "Da, a venit şi el". Ea a precizat că rămâne în continuare cu numele de Gorghiu şi nu de Isar.

Potrivit Alinei Gorghiu, în ce priveşte vizita sa în SUA au fost o serie de dezinformări. AGERPRES

×
Subiecte în articol: alina gorghiu