x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu vrea să trimită legea bugetului la Parlament pe 25 ianuarie

Grindeanu vrea să trimită legea bugetului la Parlament pe 25 ianuarie

12 Ian 2017   •   16:24
Grindeanu vrea să trimită legea bugetului la Parlament pe 25 ianuarie
Sursa foto: LIVIU SOVA / AGERPRES FOTO

Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jur de 25 ianuarie, a anunţat joi premierul Sorin Grindeanu. 

În acest sens, el i-a solicitat ministrului Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, ca începând de vineri să înceapă discuţiile cu fiecare minister în parte. 


"Vă rog ca de mâine (...) să începeţi să aveţi discuţii cu fiecare minister, să-i programaţi, (...) pe Legea bugetului, astfel încât tot ceea ce înseamnă şi programele fiecărui minister şi programul nostru de guvernare să fie prinse în Legea bugetului şi să putem să ne încadrăm în ceea ce ne-am propus, astfel încât undeva în jur de 23 - 24 - 25 ianuarie să trimitem legea la Parlament. Asta înseamnă că de mâine veţi începe discuţiile cu fiecare minister în parte", a spus Grindeanu la începutul şedinţei de Guvern, citează Agerpres.


Potrivit prim-ministrului, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi se află, în primă lectură, un proiect de ordonanţă de urgenţă cu măsuri cu impact în Legea bugetului. 

La rândul său, ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, a spus că discuţiile pe Legea bugetului cu ordonatorii de credite vor începe, vineri, la ora 9,00. 

"În legătură cu discuţiile cu ordonatorii de credite, în seara aceasta vom comunica tuturor colegilor programul de discuţii, începând cu ora 9,00 mâine dimineaţă. Continuăm sâmbătă - duminică, până terminăm toate discuţiile cu fiecare ordonator, astfel încât duminică după-amiază - duminică seară să avem o imagine foarte clară în legătură cu limitele de cheltuieli", a mai afirmat Viorel Ştefan.

×
Subiecte în articol: sorin grineanu legea bugetului