x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul precizează că nu se ia în calcul revizuirea restricțiilor pentru perioada imediat următoare

Guvernul precizează că nu se ia în calcul revizuirea restricțiilor pentru perioada imediat următoare

29 Mar 2021   •   17:19
Guvernul precizează că nu se ia în calcul revizuirea restricțiilor pentru perioada imediat următoare
Sursa foto: Lucian Alecu

Guvernul a informat, într-o precizare oficială, că nu este prevăzută revizuirea restricțiilor pentru perioada imediat următoare, aceasta depinzând de rata de infectare.

„​Nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea/modificarea măsurilor adoptate. Menționăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidența fiecărei localități printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localității”, se arată într-un comunicat al Executivului.

Guvernul a mai precizat că se desfășoară consultări și analize referitoare la momentul în care rata de infectare va fi redusă semnificativ.

Precizările vin în contextul în care surse guvernamentale au declarat, luni dimineață, că Guvernul ia în calcul să revină asupra deciziei de închidere a magazinelor la ora 18:00, în timp ce în cazul restaurantelor, sălilor de sport sau concertelor restricțiile ar putea fi relaxate dacă se va conveni asupra testării înainte a clienților.

×
Subiecte în articol: restricţii guvern