x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Guvernul vrea să discute amendamente la legile asumate luni, înaintea discuţiei din Parlament

Guvernul vrea să discute amendamente la legile asumate luni, înaintea discuţiei din Parlament

04 Iun 2010   •   00:00

Amendamentele formulate la proiectele de lege pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea vor fi analizate de miniştri într-o reuniune care va avea loc cel mai probabil luni, cu puţin înainte ca premierul Emil Boc să prezinte documentele în Parlament, au declarat surse oficiale.
"Se are în vedere ca şedinţa de Guvern să nu mai fie organizată duminică, aşa cum era programat iniţial, ci luni, înaintea discuţiilor din Parlament", au arătat sursele citate.
Surse guvernamentale au declarat, miercuri, Agenţiei Mediafax, că Executivul intenţionează să se reunească duminică într-o nouă şedinţă, pentru a discuta amendamentele la cele două proiecte de legi pentru care îşi va angaja răspunderea în Parlament.
Executivul a adoptat, duminică, proiectele de legi prin care sunt reduse salariile, pensiile şi alte prestaţii sociale din sectorul bugetar, pentru care îşi va angaja răspunderea în Parlament.
Cele două proiecte vor fi asumate luni de Guvern în Parlament.

×
Subiecte în articol: politic