x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Haşotti: "Solicitarea PD-L nu este nici constituţională, nici regulamentară"

Haşotti: "Solicitarea PD-L nu este nici constituţională, nici regulamentară"

10 Mar 2010   •   00:00

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a afirmat, în plenul Senatului, că liberalii apreciază ca neconstituţională cererea PD-L de revocare a preşedintelui Senatului şi i-a solicitat lui Mircea Geoană să nu o supună la vot.



Haşotti i-a acuzat pe senatorii PD-L de inconsecvenţă şi imoralitate, el referindu-se la faptul că, în timpul guvernului PDL-PSD, nu au ridicat problema preşedinţiei Senatului, precum şi la faptul că mulţi dintre actualii senatori PD-L au fost, în trecut, la alte partide.

"Nu este obligatoriu ca cel care are preşedinţia ţării, primul-ministru, preşedintele Camerei Deputaţilor, să deţină şi Senatul", a declarat Haşotti, citat de Mediafax.

El a acuzat PDL de faptul că a cedat, în urmă cu trei ani, funcţia de vicepreşedinte al Senatului pentru preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

"Solicitarea PD-L nu este nici constituţională, nici regulamentară şi, în numele grupului PNL, vă solicit, domnule preşedinte, să nu o supuneţi la vot", a încehiat Haşotti, adresându-i-se lui Mircea Geoană.

×
Subiecte în articol: politic