x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iaşi: Liberalii susţin că lideri ai PSD s-au refugiat în sediul lor, fugăriţi de oameni pe stradă

Iaşi: Liberalii susţin că lideri ai PSD s-au refugiat în sediul lor, fugăriţi de oameni pe stradă

23 Mai 2019   •   18:41
Iaşi: Liberalii susţin că lideri ai PSD s-au refugiat în sediul lor, fugăriţi de oameni pe stradă

Preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL, deputatul Marius Bodea, susţine că mai mulţi reprezentanţi ai PSD, printre care şi şeful de filială, preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, s-ar fi refugiat în sediul liberalilor după ce ar fi fost fugăriţi pe stradă de ieşeni, fapt contrazis însă de liderul social democrat.

Deputatul Marius Bodea a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă organizată joi, că incidentul ar fi avut loc miercuri seara, când social democraţii îşi făceau campanie electorală în zona Podu Roş. 

"Să vă povestesc o întâmplare de ieri, cum echipa PSD Iaşi în frunte cu preşedintele Maricel Popa, fugăriţi de ieşeni pe stradă, s-au ascuns în sediul PNL. Acolo, panicaţi, cu Maricel Popa, şi-au împărţit câteva pliante printre ei ca să nu se vadă penibilitatea. Evident, au fost daţi afară de colegii noştri, nu în şuturi, ci cu dragoste, din urmă. Dacă tu în oraşul tău ai ajuns să nu poţi merge pe stradă, să te ascunzi pe unde nimereşti, probabil zona Podu Roş fiind aglomerată au intrat în sediul PNL pentru că nu mai aveau pe unde să intre, mi se pare că s-a ajuns într-un moment de inflexiune. Acest lucru ar trebui să ducă la dispariţia acestui partid şi a tovarăşilor ce-l conduc", a afirmat deputatul Marius Bodea.

Contactat telefonic, liderul PSD Iaşi, Maricel Popa susţine că este falsă povestea relatată de liberalul Marius Bodea.

"Nu am fugit la PNL. Am trecut prin faţa lor cu broşuri, cu de toate, iar doamna (deputat n.r) Gavrilă a intrat un pic pentru a-şi saluta foştii colegi, dar nu a dat-o afară nimeni. Dădea acolo în faţă pliantele şi a ieşit în faţă nu ştiu cine şi a spus 'băi, ia daţi-ne pliantele de la voi' sau cam aşa ceva. Sunt minciuni. Vor să creeze probabil o emoţie", a declarat, pentru AGERPRES, Maricel Popa.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: iasi psd pnl