x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iliescu la Barlad - "Alternanta la Putere, facuta cu chibzuinta"

Iliescu la Barlad - "Alternanta la Putere, facuta cu chibzuinta"

04 Noi 2004   •   00:00

Aflat ieri la Barlad, presedintele Ion Iliescu i-a indemnat pe localnici sa-i voteze "pe cei care il reprezinta", dar fara a numi vreun partid sau vreun candidat.

Click pentru a mari imaginea
BARLAD. Iliescu le-a vorbit localnicilor despre continuitate
Seful statului a vizitat municipiul Barlad si a participat la o emisiune de la un post local de televiziune, in timpul careia i-a indemnat pe barladeni "sa asigure continuitatea proceselor pozitive" si sa nu strice ceea ce s-a facut pana acum. "Alternanta la guvernare e o regula a democratiei, dar si ea trebuie facuta cu chibzuinta si la timpul potrivit. A intrerupe o echipa de succes ar fi o eroare care ne-ar costa mai mult decat in perioada 1997-2000", a declarat seful statului.

REVENIRE. El a promis ca nu va disparea din viata politica si le-a reamintit barladenilor ca a primit sa se reintoarca in PSD si sa candideze pentru Senat. Inainte de a intra la emisiunea televizata, Iliescu s-a intalnit pe strada cu cetateni ai Barladului, carora le-a tinut aceeasi lectie despre continuitate. "Acum e un moment-cheie. Daca alegatorii nu vor percepe acest lucru si vor readuce la Putere pe cei care au dus economia in declin in perioada 1997-2000, se va agrava situatia actuala", l-a atentionat seful statului pe un batranel care s-a plans ca are pensia prea mica. El a incercat insa sa-i convinga pe barladeni ca economia s-a stabilizat, inflatia a scazut, iar rezultatele se vor vedea in perioada urmatoare.

Referindu-se la vizita de la Barlad, Alianta PNL-PD a apreciat ca Ion Iliescu nu mai poate fi considerat presedintele tuturor romanilor, ci "agentul electoral" al PSD, "incalcand din nou prevederile constitutionale", acuzatii respinse insa de seful statului. (Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic