x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Încă un deputat și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL

Încă un deputat și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL

03 Noi 2021   •   19:00
Încă un deputat și-a anunțat retragerea din grupul parlamentar al PNL

Deputatul Adrian Miuțescu a anunțat miercuri că se retrage din grupul parlamentar al PNL: „Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal”.

Deputatul de Argeș Adrian Miuțescu a scris miercuri pe Facebook că este de 31 de ani membru al Partidului Național Liberal și crede în continuare „în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura șansă pentru dezvoltarea județului și a țării”.

Acesta susține că de două luni asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă și performantă.

„Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creșteri galopante la prețurile carburanților și ale energiei. În cele trei decenii de activitate politică, nu am traversat nicio perioadă mai neagră ca cea din prezent, în care conducerea Partidului Național Liberal pare ruptă complet de interesele electoratului. Ce face acum așa zisa echipă câștigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stablirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de față, PNL nu are nicio strategie”, a scris parlamentarul pe rețeaua de socializare.

Acesta a anunțat că se retrage din grupul parlamentar PNL și că va activa ca deputat neafiliat.

„Sper ca gestul meu să fie înțeles corect și să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar și pentru colegii din teritoriu, de la aleși locali la simpli membri de partid. Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reușit în două luni de zile să prăbușească încrederea românilor în Partidul Național Liberal”, susține Adrian Miuțescu.

El este al 17-lea parlamentar care părăsește grupul PNL în ultimele zile.

(sursa: Mediafax)

×