x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică InduioŞat de fiice - Vadim nu-şi mai dă demisia

InduioŞat de fiice - Vadim nu-şi mai dă demisia

de Dana Piciu    |    28 Noi 2007   •   00:00
InduioŞat de fiice - Vadim nu-şi mai dă demisia
Sursa foto: GRIGORE POPESCU/

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor s-a răzgăndit şi nu işi mai dă demisia din Parlament "ca urmare a rugăminţilor insistente" ce i-au fost adresate şi din ţară, şi din străinătate, care i-au cerut să nu dea satisfacţie "bandiţilor care au cocoşat şi au devalizat această ţară", dar şi din partea celor două fetiţe ale sale.


Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), s-a răzgăndit şi nu işi mai dă demisia din Parlament "ca urmare a rugăminţilor insistente" ce i-au fost adresate şi din ţară, şi din străinătate, care i-au cerut să nu dea satisfacţie "bandiţilor care au cocoşat şi au devalizat această ţară", dar şi din partea celor două fetiţe ale sale.

"Cea mai mare pondere au avut-o rugăminţile fetiţelor mele, mai ales fetiţa mai mică, i-a fost rău toată ziua de ieri, a plăns, a vomat, a avut febră şi nu s-a dus nici la şcoală pentru că a văzut că tăticul ei e vănat in ţara sa de nişte porci. Pentru fetiţele mele sunt in stare să fac orice, pentru că ele ştiu că tăticul lor e un luptător", a arătat Vadim. "Voi merge mai departe şi va fi vai şi amar de bandiţii din ţara asta, am rupt lanţurile şi voi spune tot ce ştiu şi ce-mi va veni pe parcurs. Aşteptaţi-vă la surprize foarte mari", a ameninţat preşedintele Vadim.

El a amintit că europarlamentarele au fost fraudate, că "s-a furat enorm" pentru PLD, PD, UDMR, PNL şi PSD cu ajutorul voturilor false introduse in urne, "sub patronajul serviciilor secrete din SUA şi a ambasadorului SUA la Bucureşti, Nicolas Taubman, "un terorist bătrăn". Vadim a anunţat că astăzi ii va trimite o scrisoare preşedintelui SUA in care va cere expulzarea din Romănia a lui Taubman. "Dacă nu pleacă, in maximum un an de zile o să fie federalizată Romănia", a explicat Vadim. El a mai spus că PRM nu va merge la Cotroceni la consultările cu preşedintele şi că nu va vota proiectul bugetului de stat in Parlament. De asemenea, conducerea PRM a hotărăt să facă congresul partidului după Sărbători, neimpunăndu-se sancţiuni pentru rezultatele la europarlamentare.

×
Subiecte în articol: politic vadim