x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Info

Info

29 Mar 2005   •   00:00


  • 30 martie 2005
  • CANDIDATURA. Deputatul PSD, Ioan Mircea Pascu, va candida pentru un nou mandat de vicepresedinte al partidului. El a anuntat ieri ca s-a hotarat ca, la Congresul PSD din aprilie, sa isi depuna candidatura pentru aceasta functie. Potrivit propunerilor de modificare a statutului partidului, la Congres vor fi alesi 5 - 7 vicepresedinti. Pana in prezent, si-a mai anuntat candidatura pentru un post de vicepresedinte al PSD, senatorul Corina Cretu. (Lavinia Dimancea)

    INVITATIE. Doi deputati PSD, Nicu Banicioiu si Cosmin Nicula, care au initiat un proiect de lege privind legalizarea prostitutiei au lansat, ieri, prostituatelor - prin intermediul singurei fete gasite de ei pe Soseaua de centura a Capitalei - o invitatie la Parlament, la o dezbatere cu argumente pro si contra celei mai vechi meserii din lume, informeaza Mediafax. Singura prostituata gasita "pe traseu", in zona Tunari, Elena, s-a declarat "mai mult decat deschisa" in a onora invitatia deputatilor.

    INREGISTRARE. Partidul Initiativa Nationala (PIN), condus de ex-democratul Cozmin Gusa, a fost inregistrat ieri la Tribunalul Bucuresti (TB). Potrivit unui comunicat al PIN, nu a fost depusa nici o contestatie, iar reprezentantul Parchetului a pus concluzia de admitere a cererii. PIN a fost inregistrat cu un numar de 26.448 membri fondatori. Semnul permanent al partidului este ursul, iar culorile sunt rosu si negru.

    ×
    Subiecte în articol: politic