x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Ghișe s-a înscris în PPU

Ioan Ghișe s-a înscris în PPU

de Marius Gîrlașiu    |    19 Noi 2015   •   10:57
Ioan Ghișe s-a înscris în PPU

Senatorul Ioan Ghișe și-a anunțat înscrierea în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Ghișe, ce a activat până acum ca senator independent afiliat grupului ALDE, va ocupa funcția de vicepreșe­dinte al formațiunii recent înscrise la tribunal și va coordona direct activitatea organizațiilor județene din centrul țării.

„Partidul Puterii Umaniste susține cu toată forța programul România bunăstării, care are ca scop principal creșterea accelerată a salariilor și pensiilor românilor și alinierea lor la mediile Uniunii Europene într-un orizont de timp de 10-12 ani”, a declarat Ioan Ghișe la prezentarea sa în noua funcție.

„Am încheiat un acord prin care partidul susține proiectul pe care domnul Ghișe l-a prezentat de mai multă vreme, România bunăstării, scopul declarat fiind creșterea accelerată a salariilor și pensiilor”, a explicat co-președintele PPU, Șerban Rădu­lescu. „Apreciez că cetățenii care au adus la putere USL prin votul lor,

peste 60% în alegerile parlamentare din 2012, au avut și au și acum speranța că în România se poate trăi mai bine prin relansarea econo­mică”, a mai spus senatorul PPU. Ghișe le-a propus și tinerilor să se înscrie în rândurile PPU.

„Speranța noastră este că tinerii din România, în mod special cei care au compe­tențe profesionale și politice, vor găsi că programele noastre sunt aplicate pentru interesul general al cetățenilor români”.

Recrutările de nume importante din politică vor continua în formațiunea social-libe­rală, a anunțat co-președintele parti­dului, Șerban Rădulescu. „Și în zilele viitoare vor veni alături de noi oa-meni politici cunoscuți, pornind de la parlamentari și oameni din toate straturile societății”, a explicat doc-torul Rădulescu. ()

×