x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ioan Oltean: Ar da bine pentru România dacă şi opoziţia ar susţine Tratatul de guvernanţă fiscală

Ioan Oltean: Ar da bine pentru România dacă şi opoziţia ar susţine Tratatul de guvernanţă fiscală

17 Feb 2012   •   11:12
Ioan Oltean: Ar da bine pentru România dacă şi opoziţia ar susţine Tratatul de guvernanţă fiscală

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat astazi, la Bistrita, ca "ar da bine pentru Romania" daca si opozitia ar fi semnat protocolul privind sustinerea Tratatului de guvernanta fiscala, alaturi de partidele aflate la putere, deoarece reprezinta un moment important pentru tara.

"Mi se pare ca intr-un moment atat de important, care vizeaza un moment important al Romaniei si semnarea unui astfel de acord ar fi foarte bine daca ar exista un acord al Puterii si al Opozitiei, o sustinere totala, pentru ca acest tratat nu vizeaza numai interesele Puterii, ci vizeaza interesele Romaniei in ansamblul ei, si de aceea ar da foarte bine si pentru Romania daca ar exista o sustinere si a Puterii, si a Opozitiei", a spus Oltean, potrivit Agerpres.

In opinia liderului PDL, Romania nu poate sa ramana in afara acestui tratat si nu exista motive care sa justifice o astfel de decizie.

"Romania nu poate sa ramana in afara acestui tratat. 25 de state - mai putin Cehia si Marea Britanie - si-au exprimat acordul de a semna acest tratat. Presedintele Romaniei a fost imputernicit, mandatat, daca vreti, de catre partidele parlamentare aflate la putere sa faca acest lucru, dupa ce in prealabil s-a facut un apel si catre partidele parlamentare aflate in opozitie sa sustina si sa semneze acest protocol. Majoritatea prevederilor acestui tratat Romania le indeplineste astazi. In acest sens, nu exista niciun fel de motiv care sa justifice ramanerea in afara acestui tratat", a mai declarat Oltean.

×