x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis: PSD a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul; trebuie trimis în Opoziţie

Iohannis: PSD a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul; trebuie trimis în Opoziţie

21 Noi 2019   •   18:44
Iohannis: PSD a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul; trebuie trimis în Opoziţie
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că PSD "a schimbat de mai multe ori feţele, dar niciodată năravul", motiv pentru care trebuie trimis în Opoziţie şi a făcut apel la români să meargă duminică la vot.

"Chiar dacă vouă şi altora li se pare că poate PSD nu mai este aşa de rău, în realitate PSD a schimbat de multe ori feţele, dar niciodată năravul. De aceea, PSD trebuie să meargă pentru mai mulţi ani în Opoziţie şi pentru acest lucru este nevoie să mergem la vot şi este nevoie să obţinem un vot atât de clar încât nu-şi mai pune nimeni problema dacă PSD revine sau nu. Noi trebuie să votăm aşa, să nu revină decât după ani şi ani şi în acest timp să punem noi ţara pe picioare. Noi, împreună cu celelalte forţe democratice din România, să reparăm ţara, să o facem normală şi pentru asta dragi gălăţeni, dragi români este extrem de important, duminică, pe 24 noiembrie, să mergem să votăm", a spus Iohannis, la o întâlnire cu simpatizanţii din Galaţi.

El a reiterat că "eroii alegerilor sunt oamenii cu ştampila de vot în mână".

"Lupta noastră nu s-a terminat şi nu se va termina înainte de parcurgerea întregului ciclu de alegerilor, după turul doi, urmează localele, alegerile parlamentare. Vă spun de ce este extrem de important să mergem la vot şi să votăm corect, adică PNL. Este foarte important, fiindcă noi dorim să facem România bine, normală, noi dorim să avem instituţii care lucrează pentru cetăţean, şcoli bune pentru copiii români, spitale moderne pentru români, infrastructură care realmente duce la dezvoltarea regiunilor. Eu îmi doresc foarte mult ca şi Moldova să fie legată de restul ţării prin autostradă, prin cale ferată, în aşa fel încât şi aici să vină investitori, să aveţi locuri bine plătite şi lumea să înţeleagă că România face parte din zona dezvoltată a Europei. Eu nu îmi mai doresc ca românii să se simtă inferiori celor din Europa de Vest", a susţinut Iohannis.

Preşedintele a afirmat că PSD trebuie "îndepărtat de la butoane pentru ani buni". "Abia atunci vom reuşi să facem România să funcţioneze ca o ţară normală. Nu ne dorim luna de pe cer, dar tot românul are dreptul la o viaţă normală, la o ţară normală, la şcoli bune pentru copii, la spitale care funcţionează, la drumuri şi la politicieni care se implică pentru România şi pentru români, or, aceşti politicieni la PSD nu-i vedem", a adăugat Iohannis. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis