x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ion Boc, tatăl lui Emil Boc: "Să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Faptele să vorbească pentru el"

Ion Boc, tatăl lui Emil Boc: "Să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Faptele să vorbească pentru el"

15 Dec 2008   •   00:00

Tatăl lui Emil Boc a declarat că îi doreşte acestuia "să fie bărbat în Guvern" la fel cum a fost la Primăria Clujului, iar mama lui speră ca fiul ei să aibă timp să îşi sune părinţii.



Tatăl lui Emil Boc, Ioan Boc, a declarat că îi doreşte fiului său să fie "bărbat în Guvern", aşa cum a fost la Primărie.

"Să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Faptele să vorbească pentru el", a spus Ioan Boc.

La rândul ei, mama premierului desemnat, Ana Boc, îi transmite acestuia "putere de muncă" şi să aibă ajutor de la Dumnezeu pentru a face numai lucruri bune.

"Ne bucurăm foarte mult pentru el, dar şi-a luat o răspundere foarte grea. Să-l ajute Dumnezeu să facă bine pentru ţară şi să conducă un guvern responsabil. Cred că Dumnezeu a fost cu el şi-l va ajuta", a declarat Ana Boc, mama premierului desemnat.

Aceasta a spus că de mic, de când era copil, Emil Boc a dus la capăt tot ceea ce şi-a propus.

Vestea desemnării fiului lor ca premier a fost adusă părinţilor lui Emil Boc de către Mărioara Boc, cumnata acestuia.

"Eu îi doresc putere de muncă, sănătate, suntem mândri că facem parte din familia lui. Sper să dea dovadă, la Bucureşti, de ce a dat dovadă la Cluj", a spus Mărioara Boc.

Părinţii lui Emil Boc au spus că se roagă pentru el şi îl aşteaptă, ca în fiecare an, să vină de Crăciun acasă, la Răchiţele.

"Am tăiat porcul, numai să vină acasă", spun părinţii lui.

Ana Boc a adăugat că nu a reuşit să vorbească luni cu fiul ei, dar speră ca până seara acesta să aibă timp să îşi sune părinţii.

"Sper să aibă mai mult timp să vină pe la noi, dar dacă nu, o să-l vedem numai la televizor", a declarat mama lui Emil Boc.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic emil