x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Proiectul reorganizării teritoriale trebuie amânat

Kelemen Hunor: Proiectul reorganizării teritoriale trebuie amânat

24 Iun 2011   •   18:12
Kelemen Hunor: Proiectul reorganizării teritoriale trebuie amânat

Liderii UDMR din organizatiile judetene si teritoriale s-au intalnit, vineri, in sedinta, pentru a discuta despre variantele de reorganizare teritoriala a tarii propuse de PDL, impreuna cu presedintele Traian Basescu. In urma sedintei s-a stabilit ca formatiunea nu sustine nici varianta de opt regiuni transformate in opt judete, nici celebra varianta de 8+2, respectiv opt regiuni si doua judete, Covasna si Harghita, separat.

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, dupa circa patru ore de discutii cu liderii organizatiilor teritoriale ale Uniunii, ca majoritatea colegilor sai au cerut amanarea reformei administrative.

"Toata lumea e de acord ca nu avem nevoie de o instabilitate politica. Suntem de acord sa continuam sa cautam o solutie si dialog cu partenerii. Au fost formulate mai multe variante. Nu trebuie sa creem haos. Oamenii care nu sunt implicati in politica sa faca o analiza foarte serioasa privind reforma administrativa. Avem nevoie de ea, dar nu putem sustine asa ceva de la o zi la alta, fara o analiza foarte serioasa", a declarat Kelemen Hunor.

×