x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lăzăroiu: Trandafir a găsit pretextul pentru a fi victimă, va pleca la PC

Lăzăroiu: Trandafir a găsit pretextul pentru a fi victimă, va pleca la PC

14 Iun 2010   •   00:00

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine, într-o declaraţie pentru ziarul "Gândul", că decizia lui Teo Trandafir de a vota moţiunea de cenzură face parte din planul mai vechi al acesteia de a pleca din PDL şi de a trece la PC.

Lăzăroiu afirmă că Teo Trandafir a avut încă din campania electorală pentru Colegiul 19 intenţia de a trece la PC, dar că a avut nevoie de PDL pentru a avea şanse mai mari să intre în Parlament.

"Eu am spus imediat după ce a devenit deputat că există această variantă. Cred că a găsit pretextul ca să fie victimă. Ştia din campanie că o să plece la PC şi s-a agăţat de acest pretext. A fost un moment bun pentru a-şi duce planul la îndeplinire", a declarat Lăzăroiu pentru "Gândul".

Consilierul prezidenţial afirmase, într-o postare pe blog, a doua zi după ce Teo a câştigat alegerile, că noncombatul trustului de presă al lui Dan Voiculescu în campanie ar putea fi un semn că liderul PC vrea să o aducă în partid în 2012. Teo Trandafir a negat atunci că ar intenţiona să plece din PDL.

×
Subiecte în articol: politic