x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Legea asistenţei sociale, retrimisă la Comisia de muncă a Camerei

Legea asistenţei sociale, retrimisă la Comisia de muncă a Camerei

de Mediafax    |    15 Noi 2011   •   09:52
Legea asistenţei sociale, retrimisă la Comisia de muncă a Camerei

Camera Deputatilor a decis retrimiterea la Comisia de munca a proiectului legii asistentei sociale. Deputatii au luat aceasta decizie dupa o pauza de consultari intre liderii grupurilor parlamentare, la inceputul dezbaterii proiectului de lege.

Reprezentantii PSD au reclamat faptul ca se incalca regulamentul prin inscrierea pe ordinea de zi a acestui proiect de lege intrucat deputatii nu au avut timp sa studieze raportul comisiei.

Mircea Dusa (PSD) a solicitat retrimiterea proiectului la comisie deoarece acesta prevede transferarea asistentei sociale la autoritatile locale fara asigurarea fondurilor.

In replica, Mircea Toader (PDL) a cerut o pauza de consultari intre liderii grupurilor parlamentare si a aratat ca este pacat sa fie retrimis proiectul la comisie dupa ce comisia a lucrat luni pana tarziu in noapte pentru finalizarea raportului.

Dupa consultarea liderilor, s-a decis, prin vot, retrimiterea pentru un sfert de ora a proiectului la comisie.

Mircea Toader a propus ca programul de lucru al Camerei sa fie prelungit pana la epuizarea dezbaterii proiectului legii asistentei sociale, iar plenul a aprobat acest lucru cu 153 de voturi "pentru" si 5 voturi "impotriva".

×
Subiecte în articol: legea asistentei sociale