x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider ProRomânia: Noua stare de urgenţă vine cu noi şi vechi restricţii şi limitări ale drepturilor

Lider ProRomânia: Noua stare de urgenţă vine cu noi şi vechi restricţii şi limitări ale drepturilor

15 Mai 2020   •   12:46
Lider ProRomânia: Noua stare de urgenţă vine cu noi şi vechi restricţii şi limitări ale drepturilor

 Prim-vicepreședintele ProRomânia, Nicolae Bănicioiu, a spus că noua stare de urgență, rebotezată stare de alertă, vine la pachet cu noi şi vechi restricţii şi limitări ale drepturilor şi libertăţilor noastre și a acuzat Guvernul că nu ajută industria HoReCa.

 

Prim-vicepreședintele ProRomânia, Nicolae Bănicioiu, a scris, vineri, pe Facebook, că noua stare de alertă a fost anunțată de Guvern cu doar 10 minute înainte de intrarea în vigoare.

 

„Noua stare de urgenţă, rebotezată stare de alertă, votată pe repede-înainte în Parlament, anunţată cu 10 minute înainte de ora 12 a intrat în vigoare, sau nu...cine mai ştie! Cert este că aceasta vine la pachet cu noi şi vechi restricţii şi limitări ale drepturilor şi libertăţilor noastre!”, a scris Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

El a acuzat Guvernul că nu ajută industria HoReCa.

„Cu ceea ce nu vine, în schimb, această nouă formă de ar fi un ajutor pentru industria HoReCa, printre primele şi poate cea mai lovită de pan­demia de COVID-19, fiind touşi vorba de busi­nessuri cu afaceri cumulate de peste 20 mld. lei anual!”, a adăugat prim-vicepreşedintele ProRomânia.

El a dat exemple din Austria, Lituania şi Franţa, unde autorităţile au sprijinit această industrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae banicioiu