x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lista funcţiilor înalte de la USR. Cine are o pensie mai mare decât salariul şi ce poziţie ocupa cel care are o condamnare pentru tentativă de omor

Lista funcţiilor înalte de la USR. Cine are o pensie mai mare decât salariul şi ce poziţie ocupa cel care are o condamnare pentru tentativă de omor

03 Iul 2021   •   08:50
Lista funcţiilor înalte de la USR. Cine are o pensie mai mare decât salariul şi ce poziţie ocupa cel care are o condamnare pentru tentativă de omor
Sursa foto: Lucian Alecu

În ediţia de vineri seara a emisiunii "Exces de Putere" a fost prezentată lista funcţiilor înalte împărțite de USR membrilor de partid.

Printre numele susținute de USR pentru a ocupa funcţii înalte se numără şi Irina Alexe care s-a pensionat la 42 de ani și care acum este secretar de stat în ministerul Afacerilor Externe condus de USR.

Un alt nume care a fost propus pentru funcție înaltă este  Emil Sămărtinean despre care Barna a explicat că este foarte potrivit și competent. Vorbim de un domn care a fost ospătar și a vândut telefoane şi este plin de experiență pentru a fi vicepreședinte la ANAF.

Emil Sămărtinean care a absolvit facultatea la 25 de ani, după ce au obținut diploma de licență Științe Politice la Facultatea de Științe Politice din Cluj Napoca în 2009 şi care în 2005 a devenit funcționar bancar.

În consiliul de administrație la Poșta Română, USR a trimis un domn care printre altele se laudă în CV că a făcut studii de fezabilitate pentru o cultură de canabis în scopuri medicinale.

Este vorba de Mircea Stoian care în CV declară că:

„Am întocmit pentru un client străin un studiu de fezabilitate și un proiect de cultivare a canabisului în scopuri medicinale, precum și strategia pentru fabricarea și vânzarea produsului finit bazat pe constrângerile și limitările legale și fizice din România".

Cea mai gravă numire este însă la consiliile de administraţie ale spitalelor din ASMB. Vorbim despre Răzvan Marian Apostol, fost șef serviciu din administrația spitalelor și serviciilor medicale din București, care are o condamnare pentru o tentativă de omor asupra iubitei sale.

Contactat de jurnaliști Răzvan Marian Apostol la refuzat să vorbească despre tentativa de omor comisă în 2004, declarând că acum este un alt om.

După ce și-a ispășit pedeapsa Răzvan Marian Apostol și-a terminat studiile la o universitate particulară și a lucrat timp de doi ani ca șef al unei echipe de instalatori, apoi alți doi ani la o pizzerie și ca administrator a unei asociații de proprietari. El a fost propus de USR pentru consiliile de administraţie ale spitalelor din Capitală.

Sursa: Antena3

×