x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre prezidenţiale: Alianţa PSD-ALDE ar trebui să aibă un candidat comun

Liviu Dragnea, despre prezidenţiale: Alianţa PSD-ALDE ar trebui să aibă un candidat comun

22 Mai 2019   •   15:10
Liviu Dragnea, despre prezidenţiale: Alianţa PSD-ALDE ar trebui să aibă un candidat comun

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că susţine în continuare ca alianţa PSD - ALDE să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă, în context el precizând că duminică seară nu va face un anunţ ''spectaculos''.
Întrebat dacă va consulta forurile de conducere ale PSD până duminică, atunci când va face anunţul privind candidatul la prezidenţiale, Dragnea a spus: "Am văzut după declaraţia mea de ieri foarte multe comentarii: sunt proaste comentariile".
Liderul PSD a arătat că susţine ca alianţa PSD - ALDE să aibă un candidat comun la prezidenţiale, adăugând că anunţul de duminică seara nu va fi "ceva spectaculos".
"Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile - şi anume că vom prezenta punctul nostru de vedere cu privire la candidatura la prezidenţiale după alegerile europarlamentare. Ce vă pot spune? În continuare susţin ca alianţa PSD - ALDE să aibă un candidat comun şi cred că vom ajunge la acest rezultat, aşa că nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara. Le spun asta şi celor care s-au supărat şi celor care s-au bucurat", a menţionat Dragnea, aflat într-o vizită în judeţul Dolj.
El a spus că PSD se concentrează pe alegerile europarlamentare.
"Noi ne concentrăm pe alegerile europarlamentare, pentru că sunt absolut convins că este important fiecare europarlamentar român care merge la Bruxelles, noi avem mare încredere în europarlamentarii PSD pentru că sunt pregătiţi, ştiu ce au de făcut şi nu se vor lăsa îngenunchiaţi sau păcăliţi. Din acest motiv toate concentrarea noastră este pentru alegerile europarlamentare", a afirmat liderul PSD.
Întrebat dacă va anunţa un candidat comun, Dragnea a răspuns: "Duminică seara voi anunţa ceva".
Marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că va anunţa duminică seară, după alegerile europarlamentare, dacă va candida la prezidenţialele din toamnă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea